Husa frotir bumbac 100% impermeabila – saltea de 160x200x25cm

Husa frotir bumbac 100% impermeabila – saltea de 160x200x25cm

99,00 lei

In stock

99,00 lei

Dimensiuni – 160x200x25cm

  • țesătură frotir 100% BBC cu densitatea de 90g/m²
  • umplutură minet antialergic cu densitatea de 80gr./m²
  • dos poliuretan
  • lavabilă
  • impermeabilitate 100%
SKU: PRIB160 Categorii: , DESCARCA FOTO>>>
Imaginile prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi în orice mod  (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afișate pe site. Nuanțele de culori pot diferi in funcție de setările display-ului și de lumina la care este expus produsul.

Descriere

O husa frotir din bumbac 100% impermeabilă este un articol esențial pentru a prelungi durata de viață a saltelei și pentru a asigura un mediu igienic și confortabil în timpul somnului. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor acestui tip de husa:

  1. Material de calitate: Protecția pentru saltea este confecționată din frotir bumbac 100%, un material natural și respirabil, care oferă confort în timpul somnului.
  2. Impermeabilitate: Stratul exterior al protecției este tratat pentru a fi impermeabil, astfel încât să protejeze salteaua împotriva lichidelor și petelor. Aceasta previne patrunderea accidentala a apei, a urinei sau a altor lichide, menținând salteaua curată și igienică.
  3. Frotir pentru confort suplimentar: Stratul superior al protecției poate fi realizat dintr-un material frotir, care oferă un nivel suplimentar de confort și absorbție. Acesta este moale și plăcut la atingere.
  4. Elasticitate și fixare sigură: Husa este prevăzută cu elastic în jurul marginilor pentru a se asigura că se potrivește perfect pe saltea și nu se mișcă în timpul somnului.
  5. Ușor de curățat: Protecția poate fi ușor de curățat, fiind de obicei lavabilă la mașină. Acest lucru permite menținerea unui mediu curat și sănătos pentru somn.

Este întotdeauna recomandabil să consultați instrucțiunile specifice ale produsului și să vă asigurați că acesta îndeplinește nevoile și cerințele dumneavoastră specifice înainte de achiziționare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Husa frotir bumbac 100% impermeabila – saltea de 160x200x25cm”