Stimați clienți! Datorită numărului mare de comenzi primite și programului foarte încărcat, serviciul de consultanță și sesizari a fost suspendat pe linia telefonică și a fost transferat in exclusivitate pe mail. Pentru întrebări și reclamații vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail ralex.pucioasa@yahoo.com. De asemenea intervalul de procesare, coletare și trimitere poate dura de la 3 la 5 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim spor la cumpărături! * In atentia colaboratorilor cu platforme online ai Ralex Pucioasa! Feed-ul de produse se reactualizeaza automat la 24 de ore. In funcție de modul de implementare în platformele dumneavoastră, produsele se pot reactualiza manual sau automat. Feedul nostru cu toate produsele poate fi descărcat din subsolul paginii link ‘Feed produse’. Menționăm ca Ralex Pucioasa nu lucrează în sistem dropshipping. Vă mulțumim pentru colaborare!

Politica de retur

  • Consumatorul are dreptul de returna produsele, in termen de 15 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.

    Te rugam sa tii cont de faptul ca trebuie sa ne returnezi produsul nedeteriorat si in ambalajul original.
    Iti multumim!


    In cazul in care intampinati probleme la un produs achizitionat de la ralexpucioasa.ro, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de CONTACT.