Stimați clienți! Datorită numărului mare de comenzi primite și programului foarte încărcat, serviciul de consultanță și sesizari a fost suspendat pe linia telefonică și a fost transferat in exclusivitate pe mail. Pentru întrebări și reclamații vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail ralex.pucioasa@yahoo.com. De asemenea intervalul de procesare, coletare și trimitere poate dura de la 3 la 5 zile lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim spor la cumpărături! * In atentia colaboratorilor cu platforme online ai Ralex Pucioasa! Feed-ul de produse se reactualizeaza automat la 24 de ore. In funcție de modul de implementare în platformele dumneavoastră, produsele se pot reactualiza manual sau automat. Feedul nostru cu toate produsele poate fi descărcat din subsolul paginii link ‘Feed produse’. Menționăm ca Ralex Pucioasa nu lucrează în sistem dropshipping. Vă mulțumim pentru colaborare!

SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU SARS-COV-2

SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU SARS-COV-2

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. Zeci de companii și personalități publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitalele și cadrele medicale, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19.

Ca majoritatea producătorilor de articole atât de necesare în contextul actual la nivel național, societatea RALEX din Pucioasa vine în ajutorul instituțiilor implicate în lupta cu virusul COVID-19.

Până în acest moment s-au făcut donații în valoare de peste 50 000 lei ne-a declarat domnul Răzvan Chelu, managerul societății.

Către Spitalul Județean Dâmbovița au fost donate 1600 de perne (pentru toate paturile) în valoare de 30 000 lei.

Spitalul Orășenesc Pucioasa – 330 perne (pentru toate paturile) în valoare de 6000 lei.

Am venit în ajutorul agenților de poliție și jandarmeriei.

Acțiunile vor continua și în zilele următoare.

Partajați acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *