Stimați clienți! În perioada 1-15 Aaugust 2021 colectivul RALEX PUCIOASA intră într-o binemeritată vacanță de vară. Pentru a putea trimite produsele comandate înainte de această perioadă vă rugam să plasați comenzile până cel târziu joi, 29 iulie 2021. * Pentru a nu afecta fluxul de procesare, comenzile primite vor fi procesate ca atare în ordinea primirii acestora și nu vor mai putea fi cuplate. Daca ati plasat o comandă și doriți adăugarea altor produse după finalizare vă rugăm să anulați prima comandă și să o refaceți cu produsele initiale + produsele alese ulterior. În caz contrar fiecare comanda va fi tarifata cu transport (19lei) separat. Vă mulțumim!

SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU SARS-COV-2

SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU SARS-COV-2

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. Zeci de companii și personalități publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitalele și cadrele medicale, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19.

Ca majoritatea producătorilor de articole atât de necesare în contextul actual la nivel național, societatea RALEX din Pucioasa vine în ajutorul instituțiilor implicate în lupta cu virusul COVID-19.

Până în acest moment s-au făcut donații în valoare de peste 50 000 lei ne-a declarat domnul Răzvan Chelu, managerul societății.

Către Spitalul Județean Dâmbovița au fost donate 1600 de perne (pentru toate paturile) în valoare de 30 000 lei.

Spitalul Orășenesc Pucioasa – 330 perne (pentru toate paturile) în valoare de 6000 lei.

Am venit în ajutorul agenților de poliție și jandarmeriei.

Acțiunile vor continua și în zilele următoare.

Share this post

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *